Datingshow

Top 5 reality datingshows

Reality datingshows zijn altijd leuk om naar te kijken. Er zijn er dan ook heel veel van. Het is daarom zeker ook leuk om eens te bekijken wat de vijf meest populaire zijn. Wanneer je een leuke avond wilt hebben, weet je dan dus direct wat je moet kijken.

Boer zoekt vrouw

1 Boer zoekt vrouw

Boer zoekt vrouw is één van de populairste reality datingshows van Nederland. Het draait om Nederlandse boeren, soms in het buitenland, die een partner zoeken. De boeren en hun potentiële partners worden enkele weken gevolgd. Uiteindelijk moet hier dan één kandidaat overblijven waarmee de boer verder wil.

2 B & B vol liefde

Nederlandse eigenaren van Bed en breakfasts in het buitenland, daar draait het om in de datingshow B & B vol liefde. Dit is meestal ergens in Europa, maar soms zelfs zo ver als Marokko. Met de hulp van het programma zoeken zijn naar een Nederlandse partner die met hun in het buitenland wil leven en werken. Het kan zowel om mannen als vrouwen gaan.

3 Temptation Island

Een in vele landen populair dating programma is Temptation Island, een datingshow dat draait om koppels die proberen te ontdekken of ze de ware liefde voor elkaar zijn. Dit pakt lang niet altijd goed uit. Wat dus ook tot de nodige spanningen kan leiden tijdens het programma. Het format kan per seizoen enigszins verschillen.

4 First Dates

Ook First Dates is een programma dat in vele landen wordt uitgezonden. In deze reality datingshow worden mensen via een blind date aan elkaar gekoppeld voor een etentje. Voor het oog van de camera ontwikkelt deze eerste date zich. Aan het eind van de date, en het programma, moet duidelijk worden of er een vervolgdate in zit.

5 Ex on the beach

Ex on the beach draait om singles die een zonvakantie ondernemen om daar te daten. In werkelijkheid worden ze geconfronteerd met ex-partners die ook op de plaats van bestemming zijn. Het programma draait niet alleen om dating, maar ook voor een deel om drama. Het aantal exen dat aanwezig is op de plek van opname, kan per jaar wel verschillen.